woensdag 9 augustus 2017

Tristar blender bl 4430

Voor 23:bestel morgen in huis. Dingen waar je blij van wordt! Grootste Elektronicawinkel van NL! Krijg met de nieuwe technologie tot wel fijnere mix resultaten.


Haal vandaag nog die blenders in huis.

Gratis verzending vanaf €30! Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! De blender is uitgevoerd in stijlvol roestvrijstaal en heeft een glazen kan van 1. Tristar blenders komen in vele vormen en maten en hebben ieder hun. Maak de lekkerste smoothies en shakes met deze robuuste blender , uitgevoerd in stijlvol RVS.


De afneembare glazen kan heeft een inhoud van liter. Bekijk ons uitgebreide assortiment Tristar.

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Deze krachtige en robuuste blender pureert met gemak allerlei ingrediënten en zelfs. Blender met glazen kan met ruim liter inhoud. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Deze Tristar beauty is afgewerkt met elegant roestvrij staal.


De verwijderbare glazen kan heeft een capaciteit van liter. L glass jar - Stainless steel housing. Make your own delicious smoothies and shakes with this robust blender , finished in elegant stainless steel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Betaal nooit meer teveel.


Meld je aan voor de nieuwsbrief en lees elke week alles over de nieuwste tests, tips en acties. Afmelden kan via de link in de nieuwsbrief zelf. Alle prijzen van webshops in een duidelijk overzicht op BesteProduct. Je plaatst de bidon met jouw favoriete ingrediënten direct op het. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding-service.


Artikelen voor 16:uur besteld worden. Vergelijk de prijs van deze blender bij alle bekende webshops en bekijk de specificaties en reviews op Knibble.

Deze compacte blender is ideaal voor het bereiden van babyhapjes, dieetshakes, vruchtensappen en milkshakes. Door de snelheden en navulopening is de blender.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts