donderdag 10 augustus 2017

Bevroren bierglas

Een heerlijk ijskoud biertje thuis, dat kan! Dit bierglas is ideaal voor in huis. De dubbele wanden zijn van natuurvriendelijke gel en bevriezen sneller! Koud bier, voor optimaal degustatieplezier!


Een warm biertje drinken is net zo zonde als een douche nemen voor je gaat modderworstelen. Je kan het maar beter zo laten.

Is bier niet het allerlekkerste als het ijs- en ijskoud is? Volgens de echte bierdrinkers wel! Nooit meer een warm biertje door dit ijskoude bevroren bierglas ! Dit bevroren bierglas oftwel de frosty mug is een must have in het vriesvak van je ijskast.


Voor feestjes en partys een geweldige manier om drankjes te serveren. Online bij Happy IJsklontjes te koop. Bevroren ijskoud bierglas 4ml.


Deze feestelijke ijs bierpul heeft een dubbele kunststof wan met een vloeistof die snel in de vriezer bevriest.

Bij ons vind je voor iedereen een leuk Sinterklaas kado! Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bierglazen aanbied. Bestel online voor de laagste. Vul je bierglas met bier en het. Vind de beste selectie bevroren bierglas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit bevroren bierglas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Niets is lekkerder dan een lekker koel biertje op het terras. Maar het nadeel is wel dat je bier snel warm wordt. Ben je al klaar voor de zomer?


Lekker in de zon genieten van een ijskoud biertje. Het nadeel is alleen dat je glas of flesje bier snel warm wordt in de brandende zon. Met het bevroren bierglas blijft je bier heerlijk kou zoals je het hoort te drinken. Ook al ben ik op vakantie, ik heb vandaag voor jullie wel een nieuwe gadget weten te plaatsen. Dit is het bevroren bierglas.


Neem ook eens een kijkje bij onze andere. Een Kerstcadeau in elke prijsklasse veilig en eenvoudig online. Pagina 1) - Een babbel na het bakken - DeLeuksteTaarten.


Altijdnbsp;een koud biertje, ook op de meest hete dagen.

Met dank aan het bevroren bierglas. Fred Hopside Down Bierglas - 3ml - Set van 2. De pul bestaat uit een dubbele wan deze wand is gevuld met een natuurvriendelijke gel die snel bevriest als je hem in de vriezer legt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts