vrijdag 31 maart 2017

Wok status auto

Bestel Nu met je Mobiel Thuisbezorgd. Ontdek het schadeverleden van een auto. Bekijk hier of een auto schade heeft. Check of auto ooit WOK melding had. Elke kenteken is opvraagbaar!


Is je auto ernstig beschadigd?

Dan kan deze de status Wacht Op Keuren ( WOK ) krijgen. De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), de politie of een schade. Een auto kan een zogenaamde WOK - status ontvangen. Deze status van WOK betekent Wacht op Keuren. Nu waren we laatst op zoek naar een andere auto.


Auto met WOK - status betekent dat deze momenteel niet is goedgekeurd en dat je niet kunt rijden. Je kunt eenvoudig het schadeverleden checken door te kijken wat de WOK - status van een tweedehands auto is. In het CARFAX rapport bieden wij je deze informatie.


Onlangs heb ik een tweedehands auto gekocht bij een autodealer.

De dealer verzekerde mij dat de auto glansrijk door de keuring was gekomen. Dan heeft de auto ernstige schade en moet deze gekeurd worden. Lees meer en check het kenteken.


Autohistorie checken voor schadeverleden. Wat vertelt de autoverleden check jou? U ontvangt een brief van de RDW dat u niet meer met uw auto op de openbare weg mag rijden totdat de auto is gerepareerd en goedgekeurd. De voertuigverplichtingen.


Altijd De Laagste Prijzen. Dit betekent dat je niet meer met je auto mag rijden totdat deze gekeurd is door de RDW. Beste, U kunt het best met de auto , bijvoorbeeld tijdens de proefrit, naar een garage gaan. Liefst een garage die bekent is met het merk en model.


WOK staat voor Wacht Op Keuren. Hiermee wil de dienst misleiding van consumenten. De RDW, politie of schade-expert kan een auto deze status geven wanneer de auto schade heeft opgelopen waardoor het niet. Alles over wok status op je scooter lees je terug op onze scooter blog.


Een WOK - status staat voor Wacht op Keuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts