vrijdag 10 maart 2017

Wijnkoeler aardewerk

Grote collectie wijnkoelers vind je hier! Wijnkoelers tegen de laagste prijzen. Shop direct online op beslist. Altijd de beste deal voor jou. Het grootste online winkelcentrum.

Betaal nooit meer teveel. Hou je fles wijn gekoeld met deze charmante wijnkoeler uit aardewerk. Deze wijnkoeler is je partner-in-crime voor de perfecte outdoor feestjes! Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Bitz wijnkoelers aanbied. Een wijnkoeler gekocht in italië aardewerk met afbeelding druif door de wijnkoeler onder te dompelen in koud water, koelt hij perfect ! Zorg dat je flessen rosé en (witte) wijn heerlijk gekoeld blijven met deze charmante wijnkoeler van rood aardewerk.


Bewaar hem in de koelkast, zo kan je de.

De wijnkoeler op zich is natuurlijk niet nieuw. Veel gebruikt worden de aardewerk wijnkoelers. De koelende werking daarvan berust op een ander principe dan die van de. Vaas, wijnkoeler groen keramiek. Traditioneel tamegroute uit Marokko.


Handgemaakt in Tamegroute Tamegroute is een woestijnstadje in. De Leonardo wijnkoeler is dé perfecte oplossing om uw wijn koud te houden én op tafel te laten staan. Plaats jouw bestelling vandaag nog op Leonardostore. Deze aanbieding is voor bisqued aardewerk stempels. De doorlooptijd voor dit object kunnen een paar weken.


Als u dit item onmiddellijk verzonden moet, convo wees. Een wit geglazuurde aardewerk kuip, bruikbaar als wijnkoeler. Lengte 3 hoogte 18.


Een mooie gave aardewerken wijnkoeler van soleo, slechts 3. Voor een lekker koel glas wijn in de zomer. Blijf op de hoogte van alle aanbiedingen en acties met onze nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Salinto en ontvang een eenmalige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts