donderdag 24 november 2016

Wafels verkopen

Koop bij ons de lekkerste lekkernij tegen de lekkerste prijzen. Veel winst Wafels verkopen brengt geld op. Elke doos is geld dat binnenkomt. En veel dozen betekenen veel winst.


Makkelijk Je hoeft alleen maar wafels , gebak of.

Markus stroopwafels zijn de lekkerste van Nederland. Een prachtige aanvulling op uw assortiment, of u nu een supermarkt, bakkerij of speciaalzaak hebt. Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van al deze producten. Wafels , chocolade, marsepein en geschenkpakketten. Wij verkopen de enige echte ambachtelijke wafels.


Vind de beste selectie wafels verkopen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit wafels verkopen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Wanneer u stroopwafels onder private label wilt verkopen is dit bij ons mogelijk. Voor wafels , crêpes, wafelfrietjes en meer op evenementen maar ook in winkels!

Onze presentatie doet de wafels vanzelf verkopen. Er zitten zakjes van wafels in een doos. Houdbaarheidsdatum van weken na afhaling of levering.


Neem een kijkje in ons bedrijf en bekijk ons uitgebreid assortiment van wafels. Bij ons kan u elke dag terecht voor het aankopen van wafels ! En plotseling geeft het lot mij een cadeautje: ik mag met de kinderen wafels gaan verkopen op de jaarmarkt! De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar de kinderen. Welke wafels wilt u gaan verkopen.


Tegenwoordig heeft u een ruime keuze uit diverse soorten wafels en wafelapparatuur. Lollywafels en Bubbelswafels. Knapperige wafels met romige melkchocolade en stukjes hazelnoot. Hugo Wafels levert ambachtelijke vanille- en chocoladewafels aan honderden scholen, verenigingen en bedrijven in de Benelux.


Verkopen aan de deur: wat mag en wat niet? Verkoop aan de deur is ook aan voorwaarden gebonden. Sinds de invoering van het bel-me-niet-register worden steeds minder. We gaan met de klas wafels verkopen op de markt.


Daar komt heel wat bij kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts