vrijdag 18 november 2016

Itho afzuigkap motor draait niet

Bespaar tot wel via kiesproduct. Haal vandaag nog die afzuigkappen in huis. Zaterdag deed ie het nog prima, zondag draaide de motor niet meer. Van mijn Whirlpool afzuigkap wil de motor niet meer draaien.


Controleer de condensator.

Afzuigkap motor draait niet en de motor bromt. Mogelijk heeft de afzuigkap een defecte condensator. Een condensator zorgt voor de. DE TL VERLICHTING BRANDT OOK.


DE MOTOR DRAAIT ALS JE HEM BEWEEGT. Itho afzuigkap draait maar zuigt niet af. De motor draait goe maar doet het schoepenwiel dat ook? Kwestie van een of enkele schrofjes op de motoras aandraaien.

Als ik hem in stand zet en vervolgens naar stand draai dan zakt de motor steeds. Ik heb het idee dat de motor ook niet meer zo. Onze AEG afzuigkap van circa jaar oud doet het niet meer. Bekijk hier het antwoord. DE motor van mijn afzuigkap draait heel langzaam en.


De Itho motor van je afzuigkap kan na verloop van tijd defecten gaan vertonen. Check altijd eerst of de motor nog draait. Als je motor niets meer doet,. Jij bepaalt hoe je betaalt! Betaal nooit meer teveel.


Info over itho afzuigkap schakelaar. Resultaten van zoekmachines! De afzuigkap zuigt niet goed af ! Het gevolg: een afzuigkap gaat minder draaien en verplaatst minder lucht dan ze in theorie zou kunnen.


Als de afzuigkap niet wil starten,. Plaats de nieuwe motor , draai de schroeven vast en controleer de foto die je hebt gemaakt om te zien hoe je de bedrading van de. Niet gevonden wat jij zoekt?

De bekende Itho - afzuigkappen zijn voortaan onder de merknaam Novy te vinden. Uiteraard is dat niet wat ik verwacht van een afzuigkap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts