vrijdag 14 oktober 2016

Plank olijfhout

Botanische naaOlea europaea L. Groeigebied: Rond de Middellandse zee. U kunt de producten eenvoudig online bestellen. De meeste producten leveren wij uit.


OLIJFHOUT Decoratieve loofhoutsoort afkomstig van de Olijvenboom.

Spanje gebruikt men altijd kant. Olijfhout Bundel Olijfhout. Wil je een gravering op je plank ? Hieronder vind je een aantal prachtige Spaanse planken , gemaakt van de beste kwaliteit olijfhout.


Ze komen in verschillende maten en zijn te gebruiken als snijplank. Wij ruimen onze laatste planken op! Prachtige handgemaakte olijfhouten serveerplank uit Tunesië voor het stijlvol presenteren van hapjes, appetizers en kazen.


Bestelbaar via de webshop € 125.

Door de olijfhouten plank regelmatig met olie te behandelen, vormt zich een beschermlaagje in de toplaag van het hout. Bowls and Dishes biedt een smaakvolle collectie van handgemaakt aardewerk, mooi olijfhout en Hollands hout om gerechten en hapjes op te presenteren. Info over olijfhout planken. Resultaten van zoekmachines! Serveer een lekker stokbroodje op dit prachtige plankje.


Deze snijplank is gemaakt van olijfhout , een hele mooie houtsoort met prachtige diepe kleuren. Vraag nu online een offerte aan! Handgemaakte olijfhouten producten voor de keuken, tafeldecoratie, bad-accessoires en geschenken. Koop olijfhout , de olijfhout shop met het ruime assortiment van.


Serveerplankje olijfhout rechthoekig groot Handgemaakte, duurzame, rechthoekige plank van olijfhout met inzet voor een ramekin, voor een luxe presentatie. De tapasplanken van Pure Olive Wood zijn gemaakt van 1 olijfhout. De plank is een echt natuurproduct en wordt gemaakt van het hout van oude olijfbomen,.


De maten zijn een indicatie - en. Een handige olijf houten plank met handvat. Het is een natuurlijk product, waardoor elke plank uniek is.


Tapasplanken, prachtig gemaakt gemaakt van het mooiste olijfhout.

Onze tapasplanken worden ambachtelijk en duurzaam gemaakt rond de Middellandse zee. Deze tapasplank (zonder handvat) is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Deze olijfhouten planken zijn unieke producten waardoor er vaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts