woensdag 5 oktober 2016

Beker om smoothies mee te nemen

Alle prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Gratis verzending vanaf € 30! Bekijk onze uitgebreide collectie Mokken.


Heb jij een beker om smoothies in mee te kunnen nemen ? Welk merk en raad je hem aan?

Heldere PET wegwerp smoothie beker ofwel plastic sappen beker geschikt voor. Handig om mee te nemen , bijv. Door middel van de losse beker kan je je smoothie in enkele minuten maken en direct meenemen.


Ideaal om mee te nemen naar naar het sporten,. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met een smoothie beker geniet je optimaal van jouw overheerlijke smoothie.


De twee compartimenten maken het mogelijk te vermengen op het moment van eten. De blender is sterk genoeg om ijs mee te verbrijzelen.

In de lente en zomer is het heerlijk om op een warme dag een lekker frisse smoothie te nemen. Hoe logisch is het om je eigen beker mee te nemen ? Linda vindt dat hartstikke logisch en heeft zelfs al een kleine verslaving: koffiebekers to go. Smoothies kun je ontzettend snel klaarmaken, ze zijn makkelijk mee te nemen ,. Betaal nooit meer teveel. Maak heerlijke smoothies , milkshakes of sportdranken en bewaar ze in deze handige drinkbeker van Trebs. Cocktailbeker om mee te nemen voor grootverbruikers.


Clear Cups ( smoothie - bekers ) - 20oz, l plastic bekers PET. Probeer ontbijt smoothie ! Het is zeker verstandig om een ontbijt te nemen dat veel eiwitten, voedingsstoffen, goede koolhydraten en gezonde vetten bevat. De plastic bekers zijn geschikt voor sapjes, smoothies ,. Wanneer je de plastic bekers voorziet van een deksel zijn ze ideaal om bijvoorbeeld onderweg mee te nemen. Maar hoe doe je dat nu handig zonder dat alle muesli meteen zompig wordt, en alle yoghu. Deze drinkbeker van het populaire outdoormerk MSR is een zeer geschikte beker om mee op reis te nemen.


Smoothie mee nemen en wat is een goeie om mee. Beker verse spinazie Beker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts