woensdag 21 september 2016

Tafel dekken etiquette

Groot aanbod tafels online. Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO! Gratis verzending vanaf € 30! Vind jouw tafel in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!

Hoe dek en schik je de tafel voor het diner? Etiquette : tafel dekken. Als je een etentje geeft – ontbijt, lunch of diner – dan maak je dit extra feestelijke door de tafel mooi te dekken. Maar hoe zit het ook alweer met de etiquette. Je bereidt een lekker diner voor, maar dan wil je de tafel dan ook dekken , zoals het hoort!


Hier lees je hoe je de tafel dekt ! Onthou de volgende tips voor het dekken van je tafel.

Wil je weten hoe je een tafel moet dekken volgens de regels? In dit bericht leggen wij precies uit waar welke bestek moet liggen en hoe de. Tafel dekken is doordeweeks geen kunst. Klee servies, bestek en hup we kunnen aan tafel.


In het weekend en tijdens speciale gelegenheden is het anders. De vorken links, messen rechts en de lepels. Eh, hoe moet het ook alweer precies? Met deze handige tips dek je de tafel zoals het hoort! Wat is de etiquette aan tafel ? Wat zijn de etiquetteregels die gelden voor je bestek?


Hoe hoort het, tafelmanieren en etiquette. Bekijk onze uitgebreide collectie Tafels. Voor het dekken van de tafel bestaan standaard regels. En zo zijn er nog honderden regeltjes te vinden wat betreft tafel etiquette.


Hoe wordt een tafel op een correcte manier gedekt.

Je vindt hier tips en regels voor de etiquette van het tafel dekken. Wanneer u zelf een etentje organiseert, is het belangrijk om zorg aan het tafel dekken te besteden. Een mooie tafel dekken , dat kunnen de meesten onder ons wel.


Maar een tafel dekken volgens de eeuwenoude regels van de tafeletiquette, dat is heel wat anders. Met een starterspakket van IKEA of de HEMA krijg je het nét voor elkaar om je tafel helemaal volgens de etiquetteregels te dekken. Als het tenminste beperkt blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts