donderdag 15 september 2016

Fluitje bierglas

Bierglazen Uit Voorraad Leverbaar. Kerstmutsen vanaf € op beslist. Een fluitje is een smal soort bierglas dat recht en hoog is.


In sommige streken wordt het ook aangeduid onder de naam buisje, pijpje of piepke. Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife!

U betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de €. Een klassiek bierglas voor blond tapbier, het bierglas fluitje. Fijn afgewerkte drinkrand. Beschikbaar vanaf stuks bij Drukzo.


Bijkomende kosten: € startkosten per kleur, per order € verzendkosten per pallet Prijzen excl. BTW Grotere aantallen of meer dan kleuren op aanvraag. Vele aanbiedingen bij bol.

Gratis retourneren dagen bedenktijd. Dit bierglas is een musthave voor bierliefhebbers. Het heeft een handzaam formaat en plek voor een persoonlijke gravure. Een leuk cadeau voor bierfanaten! Snel in werkdagen vanaf st.


Laat een gewoon fluitje graveren, of laat een luxe bierglas van kristal graveren. Alle prijzen zijn inclusief graveren en BTW. Het is eigenlijk een kleinere versie van de Jonker. Arcoroc Haworth Bock bierpul cl. Een prachtig kunststof bierglas in de vorm van een fluitje met de laagste prijsgarantie.


Bezoek de website voor fluitjes ! De relatie tussen het bierglas en fluitje ontgaat ons vooralsnog. De keuze op vlak van het bierglas is bovendien afhankelijk van de stijl evenals het gewenste doel dat men. De bierglazen kunnen we graveren met een naam.


Ook kunnen we een bierglas graveren met logo en tekst.

Bier smaakt altijd het beste uit een goed bierglas ! Daarom vindt u de beste en meest speciale bierglazen online in het assortiment van Cookinglife. Een vaasje, bierpul, fluitje ,. En proost men met een bierglas waarop uw logo staat? Dit Hertog Jan bierglas kan natuurlijk in geen enkel huishouden ontbreken. Je kunt al een bierglas bedrukken vanaf stuks.


Wil je bierglazen laten bedrukken en ben je benieuwd naar het (eventuele).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts