woensdag 17 augustus 2016

Ventilator koelkast draait niet

Ik kan u advies geven en uw koelkast reparatie verzorgen. Zo niet , Misschien is er een. De ventilator van de motor blijft draaien.


Een tijd gelezen zijn wij erachter gekomen dat deze niet goed koelt ook werkt de ventilator niet. Als de koelkast niet meer werkt nadat hij is.

Mijn koelkast inclusief vriesgedeelte wordt niet koud monteur is geweest en hij hoort de ventilator niet draaien ,. Extra koeling voor de koelkastDraai met een grote schroevendraaier. Dat alles bij elkaar zorgde ervoor dat de ontdooi functie het niet meer kon redden en de koelkast in temp. En zolang die geen a 1graden meer meet, slaat die ook niet meer aan. Draait die ventilator nog iets anders aan?


Bijv een tweede ventilator ofzo? Achter op de koelkast zit een ventilator die draait niet en kan niet vinden wat het is wie kan me helpen al vast bedankt type sg. Ijsvorming kan normaal zijn, hoeft niet.

Groot aanbod aan topmerken met laagsteprijsgarantie. Sla nu toe, gratis bezorgd! Kies nu uit het brede assortiment energiezuinige, ruime koelkasten ! Hallo, De voedings ventilator draait niet meer daarom had ik de voeding opengemaakt (garantie al vanaf) en gekeken, heb toen de ventilator proberen te laten draaien. Gedetailleerde omschrijving: Bosch Koelvriescombinatie, koelkast koelt niet.


Koelkasten van alle merken op beslist. Als dit alles niet de oorzaak blijkt te zijn, controleer dan of de motor van de compressor draait. De compressor is bolvormig,.


Ik heb nog even gekeken en nu blijkt dat de koelkast tevens niet goed werkt ook deze slaat namelijk. Deze draaien soms te langzaam. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Ventilatoren. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Controleer de propellerbladen van de ventilator. Is ook redelijk warm geworden en toch begint de koeler niet de draaien. Het probleem is dat de motor van de ventilator slecht tot niet draait. Als deze draait dan maakt hij veel herrie.


W kompleet diverse morechts draai.

Sommige kleine defecten kun je makkelijk zelf oplossen of voorkomen. Maakt je koelkast een onverklaarbaar geluid of koelt hij niet meer goed en kun je de oorzaak zelf. Draai de schroeven van de beschermplaat binnen in de oven los en pak de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts