maandag 1 augustus 2016

Brocante servies

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops!


Bestel servies eenvoudig en snel online!

Gratis verzending vanaf €30! Verkoop van jong antiek en Franse brocante. Vind brocante servies op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Roomkleurige Sauskom met Bloemdecor (Iris) €95.


Ou vintage en brocante servies. Losse kop en schotels, borden, schalen, sauskommen en koffie- en theepotten, maar ook de mooiste oude serviezen voor weinig geld. Alleen een heel klein haarlijntje bij de tuit, zie foto´s.

Brocante Serviezendagen in Den Hoorn. Vrijwel alle bekende merken. Zo kleurrijk, mooi zwaar beboterd. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Super tussen het servies in de kast.


Shop origineel servies , nu nóg goedkoper tijdens de zomersolden op Made. Koop Serviezen goedkoop online. Heeft heel lang in onze woonkamer gestaan, nog altijd een beauty maar ons huis is gewoon te klein er voor.


Ook mooi onder een veranda of op een. Wij, Barbera Bot en Barbera Keijzer, hebben een passie voor servies. De sixties waren immers alles behalve saai! Vintage, brocante , retro of antiek serviesgoed van porselein of aardewerk. Compleet servies van Bavaria.


Sago superleuk op je aanrecht met pollepels! Vaak blijven er van serviezen maar enkele delen bewaard die prima te combineren zijn met andere. Bespaar tot wel via kiesproduct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts