dinsdag 26 juli 2016

Smoothie perzik banaan

Je kunt zowel verse perziken als uit blik gebruiken. Het leek ons leuk om eens een smoothie zonder yoghurt te maken. Het resultaat is deze gezonde perzik smoothie bomvol fruit.


Want in deze perzik smoothie met aardbeien. Smoothies zijn er in vele smaken.

Veel combinaties van smaken zijn verrassend lekker. Dat geldt ook voor de friszoete banaan - perzik smoothie ! Mango, banaan , perzik en passievrucht met een beetje lijnzaad. Een heerlijk zoete smoothie bomvol vitaminen. Puur genieten, zo gemaakt. Ba­naan-per­ziks­moot­hie Een exotische smoothie met banaan , citroen en perzik.


Goed voor ongeveer glazen.

Met een bak nectarines in de koelkast moet je toch wat, een smoothie maken bijvoobeeld. Deze smoothie nectarine banaan is erg lekker. Er is geen fruitsoort zo geschikt voor een smoothie als banaan.


Op zoek naar een lekker recept voor een perzik smoothie ? Wist je trouwens dat nectarines eigenlijk mutaties van perziken zijn? Een zonnige smoothie van nectarine en banaan. Lekker om de dag mee te beginnen, als tussendoortje en zelfs als toetje.


Deze gezonde smoothie is snel en gemakkelijk te maken. Voor een lekkere smoothie is altijd goed. Tijd voor een heerlijk zomerse smoothie op deze regenachtige dag!


Lekker fris en heel erg eenvoudig om te maken mét sinaasappel! Deze Romaine sla banaan wilde perzik smoothie heb ik verzonnen toen ik ineens wilde perziken zag liggen. Ze leken mij ideaal voor een groene smoothie ! Deze perzik banaan smoothie is een echte vitamine boost.


De smoothie is perfect voor een mini detox geeft tegelijkertijd je lichaam een echte boost. Start de dag met deze lekkere bananen perzik smoothie.

Peer en banaan smoothie Wat heb je nodig? De zomer is de tijd van de smoothies. Perzik smoothie zonder banaan. Doe de bananen , sinaasappelsap, citroensap en yoghurt in de blender en mix helemaal fijn.


Voeg de frambozen toe en mix deze er doorheen. Dit recept voor een fruitige gezonde smoothie moet je echt proberen! Je maakt deze ananas banaan smoothie in slechts een paar minuten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts