dinsdag 14 juni 2016

Meubelrestauratie rotterdam

Bespaar tot op uw reservering! Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Bel dan op werkdagen tussen 09. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Rotterdam en meubelrestauratie Rotterdam.


Taxatie kunst, antiek, antieke meubelen, inboedel. Oude meubels opknappen of een erfstuk restaureren?

Tot korting op uw reservering! Voor meubelreparatie bij u thuis. Prijsopgaaf binnen dagen, 1 garantie, reparatie door heel Nederland. Bij meubelrestauratie komt veel kijken: werk aan de constructie, het fineer, de stoffering en de afwerking (was, politoer of lak).


Meubelreparatie aan huis. Vraag nu een offerte aan! Volledige reparatie oude, klassieke of moderne houten meubels. Uitgaande van kwaliteit maar ook van wat haalbaar is komen we.


Antiekrestauratie kost vooral veel tijd en daarmee komt de vraag wat kost de restauratie van een meubel? Wilt u meer weten over onze verkoopobjecten? Docenten meubelmaken en meubelrestauratie. Werkplaats voor mens, hout en ambacht. Restauratie en onderhoud van alle soorten houten meubelen, interieurs en (kunst-) voorwerpen.


Dat willen we natuurlijk allemaal en gelukkig zijn de meesten dat ook. Maar het is wel bijzonder wanneer die klant dat ook schriftelijk laat weten. Wij geven u graag een prijs voor het restaureren van uw meubel.

Op zoek naar een meubel op maat in hout, staal of rvs? Van een hoogwaardige designtafel tot een boombankje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts