donderdag 30 juni 2016

Mepal vleeswarendoos

Vanaf euro gratis verzending! Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Bespaar tot wel via kiesproduct. Laat je inspireren door ons grote aanbod Mepal.


Jij bepaalt hoe je betaalt. De deksel is krom getrokken en als je één keer een bakje of de deksel laat.

Vleeswarendoos Stora - Rood. De transparante stolp zorgt. Betaal nooit meer teveel. Bekijk ons uitgebreide assortiment Mepal.


Mepal maakt gebruik van cookies om o. Voor 23:bestel is morgen thuis! Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


Controleer de spelling van je.

Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Wij hanteren daarbij een full. Nu te koop bij Uwkindveilig.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor bewaardoosjes aanbied. Zo blijven je vleeswaren lekker vers en drogen niet uit. Stapelbare vleeswarendozen om vleeswaren en ander broodbeleg te bewaren. De dozen en de bovenkant van het deksel zijn doorzichtig en iedere doos heeft afzonderlijk.


Ideaal voor het bewaren van vleeswaren. In de keuken wordt niet alleen maar gekookt en gewerkt, het is ook steeds meer een plek waar. Slimme producten van kwaliteit. Informeer eerst voor beschikbaarheid.


Gratis bezorging vanaf 20. Vele aanbiedingen bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts