maandag 11 april 2016

Vogeldrinkschaal gietijzer

Minstens Jaar Garantie! Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Tuinsteker vogeldrinkschaal Tuinsteker vogeldrinkschaal ook te gebruiken als voederschaal met op de rand een mooi vogeltje van gietijzer. Vogeldrinkschaal op voet kopen?


Voor 23:uur bestel morgen in huis!

Meer en meer wijken of verkaverlingen hebben percelen waarbij de afmeting van de tuin eerder beperkt wordt. Vele mensen hebben niet de tijd om zich veel in de tuin. De rand is versierd met twee gietijzeren vogeltjes die je via bijgeleverde vijsjes zelf moet monteren. Dit volledig uit gietijzer gemaakte vogelschaal heeft een vogeltje op de rand van de schaal. Dit vogelbad gietijzer op voet is een sierlijk,.


Materiaal: hout en kokos. Mooi antieke en decoratieve vogeldrinkschaal. Vers drinkwater is heel belangrijk voor onze tuinvogels.

Geef de vogeltjes voortaan drinken in dit mooie gietijzeren. Ook dieren hebben in de warme zomerdagen behoefte aan verkoeling! Controleer dagelijks of er nog voldoende water in het bad aanwezig.


Verschillende soorten van vogelbad en vogeldrinkschaal. De verschillende types kan je bekomen zowel in beton als in gietijzer. Plaats deze antiek roestbruine schaal in.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Esschert Design vogelbaden aanbied. Je kunt kiezen voor vogelbaden die gemaakt zijn van gietijzer , keramiek of beton. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Maar ook stuk voor stuk praktische cadeauartikelen vervaardigd van eersteklas materialen zoals gietijzer ,. Stabiele vogeldrinkschaal op hoge voet. Versierd met sierlijke vogelfiguren. Gemaakt van sterk gietijzer in “roestkleur”. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor vogeldrinkschalen op voet.


Esschert Design Wandvoederschaal gietijzer - FB1Gietijzeren muur vogeldrinkschaal met decoratieve vogels.

PC weergave Mobiele weergave. Vertel wat u van dit product vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts