dinsdag 12 april 2016

Midgetgolf ridderkerk

Aanstaande zaterdag juli organiseren wij weer ons jaarlijkse tegen toernooi. Nieuwsbrief juli Nieuwsbrief juni Nieuwsbrief mei. De meest volledige site met ruim. Iedereen heeft wel eens midgetgolf gespeel maar wist u dat.


Midgetgolfclub De Hole Ridders, Ridderkerk. De bedoeling is een parcours van holes met zo min mogelijk slagen af te leggen.

Zo hebben ze naast het Theetuin-buffet,. Bestuur Voorzitter: Secretaris: Clubblad van de Ridderkerkse midgetgolfclub. Kijk voor openingstijden en. Welkom in Rotterdam - De Kuip.


Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. In de Theetuin kunt u behalve bowlen ook midgetgolfen, varen, roeien, waterfietsen en. Overzicht van activiteiten, cultuur, uitjes en evenementen in Ridderkerk. Met tips voor een verrassend dagje uit, in en rond Ridderkerk.


We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert.

Buienradar stelt zijn radarbeelden voor iedereen. Diverse activiteiten bij de Theetuin te Ridderkerk. Pannenkoekenhuis Oosterpark in Ridderkerk.


Naast het nuttigen van een pannenkoek kunt u bij ons ook terecht voor verschillende andere festiviteiten. U vindt de midgetgolftuinen in Lage Vuursche, nabij Utrecht Amersfoor en Baarn. Speel midgetgolf op een unieke locatie: naast het schitterende Park en aan de voet van de Euromast in Rotterdam.


Kom een gezellig potje midgetgolfen op de 18-holesbaan van Midget Golfbaan Parkhaven, midden in het bruisende Rotterdam, naast het Park en bij de Euromast. Piet Plezier biedt veel mogelijkheden voor de spontane gasten, die op zoek zijn naar Plezier, rust, actie of een gezellige middag op het terras, met een lekker. Ridderkerk , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt. Crazy Golf biedt diverse kinderfeestjes en arrangementen voor verjaardagen, gezinnen, partijen en bedrijven aan.


Voor elke avonturier is er een feestje! Vanaf dinsdag augustus tot en met vrijdag augustus gaat het weer. Je kunt er ook nog een bootje huren en zelfs trouwen! Favoriet van het restaurant.


Naast een speeltuin is er ook een midgetgolf en in het hoofdgebouw zelfs een bowlingbaan. Info over speeltuin ridderkerk. Resultaten van zoekmachines! Recreatieoord Binnenmaas.

Ouders kunnen op het terras een drankje nuttigen, terwijl de kinderen op de waterfiets zitten, midgetgolf spelen of zich vermaken in. Daarvoor is dit fonds bedoeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts