vrijdag 26 februari 2016

Maatbeker emaille

Betaal nooit meer teveel. Gratis verzending vanaf € 30! Onze geëmailleerde bekers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, motieven en kleuren. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop maatbeker op Marktplaats.


Resultaten van zoekmachines!

Ben je op zoek naar een mooie, kwalitatieve en praktische maatbeker ? Vele aanbiedingen bij bol. Hoogte: cmDiameter: cmBeautiful old enamel jug. Makkelijk schoon te maken.


Leuk voor op de keukenplank. Door te klikken op Ik begrijp het gaat u akkoord. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


De beker is voorzien van een handvat en schenktuit. Uitgevoerd in de kleur wit met een zwarte bies.

De maataanduiding staat aan de binnenzijde. Dit formaat vind je maar. Heerlijk en gezond koken met deze witte maatbeker. Deze heeft een handige maatverdeling en een schenktuit.


Ook heeft de maatbeker een glad oppervlak en een krasvaste. Deze ruime maatbeker heeft een tijdloos ontwerp en een handige maataanduiding aan de binnenkant. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor maatbekers , Transparant PP. Bestel nu in onze webshop.


Grijsgewolkte maatbeker van een halve liter. Hier en daar een gebruikersplekje. Desalnietemin een mooie item voor de nostalgische keuken. Met een schenktuitje onder en een ophangoog achter.


Zeer mooie en oude Edy maatbeker in creme kleur. Dat hij oud is kun je onder andere zien aan de tekst beteekenen met dubbel ee. Brabantia Voorraadbus incl. U kunt kennis maken met Koken en Keuken via onze website en via facebook.


Wij verkopen mooie natuurlijke producten voor in de keuken. Maatbeker liter - Donkergrijs. Email ons Blogs Aanbiedingen Koopjeshoek Zoek.

Klik voor meer producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts