dinsdag 16 februari 2016

Los mandje airfryer

Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Altijd smaakvol, ambachtelijk bereid en rijk gevuld met de beste ingrediënten. Het mandje van mijn Airfryer zag er niet uit. Vol met ingebrande bruine en zwarte vlekken.


Eindelijk heb ik iets ontdekt om het echt goed schoon te krijgen.

Zet de airfryer zonder mandje op. Bij ons hetzelfde probleem hebben jaren een losse heteluchtoven gehad tot volle tevredenheid maar na jaar versleten en. De unieke veelzijdige mand voor de Airfryer heeft een gaasbodem met antiaanbaklaag die eenvoudig kan worden verwijderd voor een snelle schoonmaakbeurt. Snel en makkelijk Airfryer binnenpan, mandje en grillelement schoonmaken.


Een lastig iets, bovendien een vraag die vaak terugkomt: hoe maak ik mijn airfryer schoon. Van alles heb ik al geprobeerd: mandje en bak in de vaatwasser. Hij is geschikt voor zowel de Viva Airfryer als voor de Viva Airfryer XL,.


Kan dit mandje in de vaatwasser?

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime keuze mandje op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Betaal nooit meer teveel. Alle airfryer vind je op beslist.


Bestel simpel en snel jouw frituurpannen. Info over airfryer mandje. Resultaten van zoekmachines! De vormen zijn van geurloos siliconen waardoor je de cakes gemakkelijk los maakt.


Als je jouw Airfryer goed onderhoudt heb je er langer plezier van. Zo komt het vet gemakkelijk los. De Airfryer schoonmaken is geen makkelijk karwei. Philips airfryer frituurmandje.


Hiervoor moet je eerst wel alle losse onderdelen uit de Airfryer halen zoals. Je begint met het verwijderen van de onderbak en het mandje. Overigens zijn alle losse.


Gratis verzending vanaf € 30!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts