donderdag 3 december 2015

La rochere glazen

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. Gratis verzending vanaf €30!


Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made.

La Rochère heeft als glasmaker een roemruchte geschiedenis. Op het glas staat feuille de thé (theeblaadje) en een afbeelding van een theeblaadje. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis bezorgd. Choose drinking glasses, carafes and dinnerware for everyday use or casual. Ontdek onze unieke collectie.


Voor 23:bestel is morgen thuis! De kersttafel kleed je aan met stralende kaarsjes, mooie servetten en je beste servies. Een mok van glas met oor en drie geslepen bijen.

Abeille betekent bijtje en het is een kopie van het embleem. La Rochere Glazen vind je altijd op Serviesvinden. Deze set bevat theeglazen die klassiek zijn uitgevoerd op een voet en met een oor, voor een chique uitraling.


Het glas heeft een inhoud van 3milliliter. De glazen mok mag na gebruik gewoon in de. Klassieke, glazen mok met verticale strepen van Franse makelaardij.


Vaatwasser bestendig en stevig. De glasfabriek in la Rochère is de laatst overgebleven fabriek die nog -deels op ambachtelijke wijze- glazen gebruiksvoorwerpen en dakpannen maakt. Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Dit glas heeft een inhoud van 23cl en een geslepen decor.


De dubbelwandige glazen zorgen ervoor dat jouw thee heerlijk warm en dus langer. Perfecte kwaliteit gehard glas voor een vers kopje. Op de deksel staan drie geslepen bijen. Het dikke glas houdt de warmte (mits voorverwarmd!) goed vast en staat prachtig op tafel.


Een glas met een smalle kelk is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor witte wijn.

Arcoroc Amsterdam longdrink 270ml per glas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts