dinsdag 24 november 2015

Melkkannetje blond

Bekijk Direct Ons Aanbod! Deze vrolijke en kleurrijke melkkan van Even Bijkletsen maakt jouw tafel nog gezelliger! Shop gemakkelijk de complete Blond -Amsterdam collectie online. Blond Amsterdam Even Bijkletsen Melkkan - Aardewerk - Roze. Dit vrolijke en kleurrijke melkkannetje maakt jouw tafel nog gezelliger!


De opvallende en kleurrijke.

Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd.


Gratis verzending boven €50. Deze beker uit de selectie Delfts Blond is oer Hollands. Leuk cadeau om te geven of te ontvangen. Zie Gloudemanskokenenkado.


Het melkkannetje uit de serie Delfts Blond is gemaakt van aardewerk.

Samen met de suikerpot Delfts Blond is hij ook als set te bestellen. Match de suikerpot en het melkkannetje met de rest van je servies! Een leuke eye-catcher op. De inhoud hiervan is 2ml. Kijk voor meer leuke spullen ook eens bij mijn andere advertenties.


Op zoek naar een melkkannetje en suikerpotje om je servies compleet te maken? Info over suikerpot en melkkannetje. Resultaten van zoekmachines! Bij wehkamp vind je een uitgebreide selectie. De gehele collectie met unieke Blond producten vind je bij CookCo.


De melkkan heeft een vrolijk roze dessin en is leuk in combinatie met het suikerpotje! Koop nu BLOND en profiteer van kortingen tot wel ! De serie bestaat uit mokken, kop en schotels, gebaksbordjes, ontbijtbordjes, dinerborden, schaaltjes, de Blond theepot, het melkkannetje ,. Deze servieslijn van Blond is geïnspireerd op het traditionele Delfs blauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts