vrijdag 13 november 2015

Marokkaanse schaaltjes

Bekijk onze uitgebreide collectie Kommen. Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Prachtig marokkaans aardewerk uit safi. Uitvoeringen in traditioneel, gegraveer visjes en met.

Is door ambachtslieden met de hand vervaardigd en. Marokkaans aardewerk vind je bij Adila Wonen. Info over marokkaanse schaaltjes. Resultaten van zoekmachines! Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


De schaal is handgemaakt in Marokko en. Deze zijn te gebruiken voor het ontbijt, soep, sauzen en als decoratie.

Onderstaand een overzicht van de tapas schalen die op dit moment te koop zijn. De collectie wisselt regelmatig. De deuren zijn gebruikt in oude riads. Gouden kartonnen schaaltjes cm. Het schaaltje is handgeslagen.


De hamamschaal werd in eerste instantie gebruikt in de hamam om water te. Het land heeft een lange traditie in het maken van aardewerk en iedere stad heeft zijn eigen. Spring naar de primaire inhoud.


Snelle levering Kosteloos retour binnen 1dagen Mooie schaaltjes en dienbladen bij. Simpele ideeën om een Hammam badkamer te krijgen. Exclusief ontwerp en handgemaakt keramiek.


Vaatwasser- en magnetronbestendig! Voor een mooie oriëntaalse. Wij zijn er namelijk, obviously,. Kijk dan op de site van Couleur Locale. Lees Interacties Primaire Sidebar.

De mozaiektafels worden geheel op traditionele wijze in Marrakech gemaakt. Een mozaiek tafel maken is een zeer arbeidsintensief proces. Besprenkel ze met het citroensap en serveer ze in een schaaltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts