vrijdag 2 oktober 2015

Zilveren doosjes

Grote diverse collectie zilveren doosjes en dozen voor pillen en tandjes en meer. Vind zilveren doosje op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor zilveren doosjes. Info over zilveren doosjes.

Resultaten van zoekmachines! Transparante doosjes met roze bloemdecoratie en pareltjes. Doojes zijn eenvoudig te openen, lint blijft intact bij openen! Doosjes zijn van spevig plexi Afmetingen.


Nederlands zilveren Biedermeier Loderein doosje met geciseleerde deksel. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor zilveren doosjes aanbied. Wilt u graag als extra toevoeging een.


Zilveren doosje van ongeveer cm.

Ovaal zilveren doos met parelmoer deksel en bodem. Herkomst vermoedelijk Nederland. Het doosje is ongekeur wat gebruikelijk was op soortgelijke. Sieradendoos Dubbel Hart met parelrand Prachtige Sieradendoos die je ook als tanden en haarlok doosje kan gebruiken. De binnenkant is voorzien van een mooie.


Een heel klein zilveren pillendoosje in de vorm van een boek. Het pillendoosje verkeert in prima staat. Tanden en haarlok doosje Lieveheersbeestje Tanden- en haarlok doosje in de vorm van een lieveheersbeestje.


Het tandendoosje is verzilverd en gelakt en heeft een. Geboortedoosje gevuld met snoephartjes en versiert met naamstikker en lint. De stikker kan bedrukt worden met de naam van de baby.


Naam in het vakje opmerking plaatsen. Kaars in de vorm van een steen. Gepresenteerd in een zilveren doosje. Dit geschenk kunnen wij bedrukken of voorzien van een sticker op het.


Echt een eyecather voor op je kaptafel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts