vrijdag 9 oktober 2015

Liebherr koelkast met wijnkoeler

Liebherr op Horeca Megastore! Koelkastenen bij Horeca Megastore! Minibars bij Horeca Megastore! Bij de Horeca Aparatuur Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd!

Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Bekijk nú gratis de testresultaten! Vergelijk alle modellen op o. Uw feedback is met succes verstuurd.


De wijnkoelkasten zijn uitgevoerd in de Vinothek en Grand. Wijnkoeler met Bluetooth Speaker en LED Lamp. Sommige koelkasten met een wijnkoeler hebben zelfs zones om wijn op verschillende.

In een prettige leefomgeving als de keuken,. Hoe tevreden bent u met deze pagina? Door klanten beoordeeld met een 9;. Vrieskisten bij Horeca Megastore! Goed koelen is dan essentieel.


Hier vind je ons aanbod aan wijnkoelers. Inbouw wijnkoeler met LED verlichting. Maximaal flessen rode én. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Een wijnkast is niet zomaar een veredelde koelkast ,. Onze koelkasten , vriezers en combinatieapparaten voor in huis bieden modern design, uitstekende. Deze wijnkoeler met dubbele schuifdeuren van Polar heeft een inhoud welke goed is voor flessen bruisende wijn. Le Chai onderbouw wijnkoeler met ruimte voor 7. Modern koelen met de Vario 4serie van Gaggenau.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Kies nu uit het brede assortiment energiezuinige, ruime koelkasten !

Rode én witte wijn met unieke opening. KitchenAid verstaat de kunst van het koelen en innoveert met Vertigo: de flexibele combinatie van koelkast en wijnkoeler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts