donderdag 4 juni 2015

Macaron bakplaat

Jij bepaalt hoe je betaalt! Ook als we het thuis ophalen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Op zoek naar goedkope Macaron bakplaat Vergelijk een ruim assortiment leuke bakvormen in alle soorten en maten voor de laagste prijs! Tik de bakplaat even horizontaal op het aanrecht om lucht onder de macarons te laten verdwijnen.

Zet de bakplaat ½ tot uur op een droog plekje,. Wilt u thuis ook heerlijke macarons bakken of andere cakes met een cremevulling? Het kan met deze bakvorm speciaal voor macarons ! Dit is hét basisrecept voor macarons. Met deze platinum siliconen Lekue Macarons Bakmat kun je Franse macarons maken van een grootte naar keuze.


Vet (meerdere) bakplaten in met wat boter of olie en leg een vel bakpapier op de bakplaat. Ga door tot het mengsel dik, glad en lobbig is. Dan is het tijd om de macarons op de bakplaat te leggen.

Leg een bakplaat met bakpapier klaar. Doe het mengsel in een spuitzak en spuit nette rondjes van centimeter doorsnee op de bekleden bakplaat. Tik even tegen de onderkant van de bakplaat zodat het beslag zich mooi verdeelt en laat de schelpen dan minstens minuten bij.


Deze kleine zoete lekkernijen had ik nog nooit gegeten,. Je schept met een theelepel rondjes op een bakplaat , ik hield nog best wat mix over. Bakplaten eenvoudig bestellen op beslist. Een macaron bestaat uit luchtige schuimkoekjes met daartussen een vulling. Na het beslag gemaakt te hebben heb ik op een bakplaat rondjes gemaakt.


Je kunt de tijd zelf testen, wanneer je een macaron van de bakplaat haalt mag deze niet meer met de bodem eraan blijven plakken. Whoopies zijn koekjes of cakejes die bestaan uit twee koekjes op elkaar. Ook het recept om zelf heerlijke macarons te maken vind je natuurlijk op Cupcakerecepten. Zet een bakplaat met daarop een vel bakpapier klaar. Haal de macarons met bakplaat en al uit de oven en zet ze minuten te rusten.


Spuit op een met bakpapier beklede bakplaat gelijke dopjes. Bak de macarons in de oven in circa minuten droog. Laat de macarons uur drogen op kamertemperatuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts