woensdag 10 juni 2015

Inventum mn 305 c

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. Bezorgd wanneer jij wilt! Voor 23:bestel morgen in huis.


Je hebt keuze uit vijf magnetronstanden en vier combinatiestanden.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Doordat hij naast een magnetronfunctie ook een oven- en grillfunctie heeft,. Vrijstaande combimagnetron met grill- en ovenfunctie. Opgegeven inhoud van liter, bruikbare inhoud 1liter.


Maximale diameter voor bord of ovenschaal cm. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Bestel de INVENTUM MN305C nu bij MediaMarkt.


Prijzen vergelijk vanaf € 1600.

U heeft geen aparte oven meer nodig. Met het automatische programma kiest u het soort. Van ambachtelijk bereide ovenschotel tot kant-en-klaarmaaltij in deze combimagnetron wordt het warm en gaar. Inventum MN305C combi-magnetron - gratis bezorgd.


De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Is dit niet de handleiding die u zoekt, maak dan gebruik van onze gratis handleiding. Vergelijk in 1x alle winkels!


Coolblue: alles voor een glimlach. Deze inventum combi magnetron is zeer gebruiksvriendelijk, je hoeft de handleiding eigenlijk niet eens te lezen. Prachtige witte 900W magnetron met grill en heteluchtoven. Voorzien van handige draai- en drukknopbediening. Ruime keuze aan producten Voordelig.


Je kunt de temperatuur instellen van 1° C tot 2° C. De maximale baktijd is 95. Vroeg of laat moet iedere woning besparen op energie. Niet alleen bij nieuwbouw. Ook bij bestaande bouw wordt er.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts