vrijdag 24 april 2015

Wijnglas houder

Je zocht naar: wijnglas houder ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Leopold Vienna Opvouwbare wijnglashouder. Uitgevouwen een wijnglashouder voor glazen, te bevestigen aan een fles.


Ingeklapt te gebruiken als flessenstandaard. Party-Clip - Het Clipje schuift u op een bord(je).

Wijnglashouder PARTYCLIP (stuks ). Tuinparties, Recepties, bij de barbeque, op de camping, op de boot, etc. De houder heeft een bronzen kleur en is makkelijk op te hangen door middel van twee. Onmisbaar voor de inrichting van hotel, restaurant, café, kantine, bar of kroeg zijn onze glazenhouders, beschikbaar in diverse uitvoeringen en maten. De wijnglas houder draagt jouw glas wanneer het even niet uitkomt. Lig je heerlijk in bad te genieten van een moment rust, dan is dit een ideale vriend.


Info over wijnglas houder. Resultaten van zoekmachines!

Mooier dan met deze wijnglashouder kunt u uw wijn en wijnglazen niet presenteren. Het is mogelijk de wijnglashouder los te bestellen. Nou, wacht maar tot je ‘m ziet. Want met deze houder drink je gerust een wijntje in bad. Coolblue: alles voor een glimlach.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor wijnglazen aanbied. De Yoebi is een wijnglashouder voor in de standaard bekerhouders aan boord. Maritiem24: scherpe prijs, snelle levering, service en prima klantenservice! Teak wijnglashouder om aan de wand van de kajuit of kombuis te bevestigen.


De verzendkosten zijn opgedeeld in gewichtsklassen (m.u.v. buiten Nederland en de Waddeneilanden). Deze handgemaakte wijnglazen dragers zijn gemaakt uit een massief stuk olijfhout. Houten wijnglas houder in de kleur antiek wit.


U plaatst de wijnglas houder over een wijnfles en kunt wijnglazen kwijt. HABA - wijnglashouder met wandmontage. Beschermd tegen vallen en schuiven van uw wijnglazen. Ideaal tijdens het rijden.


Deze pin is ontdekt door Geralda Gort. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Dit is een van onze vele strandaard producten die wij produceren en leveren aan onder andere Bol. Kijk nu snel op IetsDoenOfferte. Vind de beste selectie wijnglas houder fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit wijnglas houder voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Binnendeurbeslag webwinkel voor deurbeslag, raambeslag, kapstokhaken, meubelbeslag, keukenbeslag en overig interieurbeslag. Al meer dan dertig jaar leveren wij een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts