donderdag 23 april 2015

Broodplank maken

Bespaar tot wel via kiesproduct. Weet iemand wat een geschikte houtsoort is om een snijplank van te maken ? Serveerplank van gebruikt steigerhout! Een serveerplank, snijplank of broodplank van gebruikt steigerhout!


Ze zijn in diverse maten en vormen te maken.

Uw houten broodplank is dus food safe! Wij maken aanrechtbladen op maat (ook voor in boten), broodplanken op maat, hakblokken op maat, wijnkisten en nog veel meer. Snijplank maken (ontwerp door Bas Berrevoets)?


Met stoere lederen koord. In groottes verkrijgbaar. Gemaakt van massief beukenhout.


Een snijplank laten graveren Een uniek cadeau, of relatiegeschenk: een kaasplank, broodplank , tapasplank, snijplank of houten bor met jouw logo of wens er in.

Wij graveren jouw tekst, naam of logo op een plank. Wij maken ook jouw ontwerp of maak een keuze uit een van onze templates. Levering max werkdagen. In het Zeeuwse Geersdijk woont Brigitte die jullie mee zal nemen door haar dijkhuis dat ze samen met de liefde van haar leven Edwin, onder handen nam.


Bij Stempelfun graveren wij jouw plank zoals jij m wilt hebben. Laat je inspireren door deze eerder gemaakte planken. Kies voor een mooi exemplaar waar je ook mee kunt serveren.


Wij maken prachtige handgemaakte broodplanken en andere unieke producten van hout. Onze houten producten zijn een eyecatcher in ieder huis! Vind broodplank op Marktplaats.


Die hebben we, en die maken we voor je! Voor iedereen een voordeel. Betaal nooit meer teveel. Het maken en personaliseren van een plank duurt een paar weken. Eenvoudig online bestellen en snel verzonden!


Unieke en originele cadeaus voor jong en oud.

Samen maken we er iets moois van! Je kunt de broodplank naast een eigen tekst ook nog voorzien van een leuke print. Broodplank met eigen tekst gravure. Wij gebruiken cookies om het winkelen bij Hallmark gemakkelijk te maken. Ik durf er niet van uit te gaan dat de koks van cul weten hoe je iets moois van hout moet maken Dear life, When I said can my day get any worse?


Je kan de zakjes zo strak maken als je zelf wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts