woensdag 25 februari 2015

Tristar oven ov 1421

Gratis verzending vanaf €30! Groot assortiment online. Meld je aan voor de nieuwsbrief! Gebruik de Store Locator. Bekijk ons uitgebreide assortiment Tristar. Xenos website en profiteer! Voor 23:bestel is morgen thuis!


Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Handig oventje voor op de camping (800W) met een inhoud van liter, dus ook geschikt voor pizza’s. Coolblue: alles voor een glimlach.


Direct naar de goedkoopste 3. Compacte oven met een inhoud van liter, analoge timer en een grote ruit, is geschiktvoor grillen, bakken en toasten. Wie heeft info over de tijd die je nodig hebt om deze oven voor te verwarmen ? Betaal nooit meer teveel. Dingen waar je blij van wordt!


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Deze oven is slechts1x gebruikt (wij bleven gewoon broodjes op de camping kopen). Bereid in een handomdraai uw favoriete gerechten!


De compacte oven van Tristar heeft een inhoud van ruim liter. Witgoed gemakkelijk online besteld en thuisbezorgd. Bestel nu ovens bij OTTO! Op zoek naar Tristar (inbouw). Alleen gebruikt op de camping en verder opgeslagen geweest in de doos in huis.


Deze liter oven bakt, toast en grilt kleine gerechten. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Deze compacte oven van Tristar is geschikt voor bakken, grillen en toasten. Met zijn 1liter en lage wattage is het een ideaal formaat voor op de camping. Met een inhoud van liter zet je met deze oven natuurlijk geen 4-gangendiner op tafel,.


U bevindt zich momenteel op de pagina waar u de handleidingen vindt van de TriStar Ovens. Staat de handleiding van uw TriStar Oven er niet. Prijsvergelijking van Ovens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts