woensdag 18 februari 2015

Rijnlandstraat leidschendam

Wonen aan de plaspoelhaven. Bekijk de verschillende woningen! Vragen over dit nieuwbouwproject? Stel nu online een vraag! Puur genieten aan het Molenpad.

Reserveer online, laagste prijzen. Klik hier voor de volledige melding! Overzicht van het project, bouwnummers en kaart. Een bod uitbrengen kan altijd. Oriënteren doe je op Jumba.


Object gegevens Oppervlakte m² Gebruiks­doelen Woonfunctie Adressering kopieer adres. Op de Damlaan geld gedurende winkelopeningstijden een maximale parkeerduur van uur d.

Echter achter het theater ( Rijnlandstraat ) is voldoende. Leidschendam -Voorburg Provincie Zuid-Holland. Altijd al aan het water willen wonen? Helaas sloopt men alsmaar en word er niet gebouwd. Huisartsenpraktijk Overman in LEIDSCHENDAM.


Gevestigd in een modern gebouw met een eigen gymnastiekzaal en een veilig afgesloten schoolplein. Open of sluit navigatie Zoekplaats. Maak een afspraak en kom.


Bejaardencentrum Schoorwijk met rechtsboven de Rijnlandstraat. Een aantrekkelijk plan dat onderdeel is van de nieuwe grachtengordel. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Meld je aan en leren wordt weer leuk! De werkzaamheden duren slechts één week.


Prettig Parkeren geeft parkeeradvies op maat. Achter het theater ( Rijnlandstraat).

Protestants Christelijke Basisschool De Zonnewijzer heeft 2leerlingen. Openbare Basisschool de Margriet heeft leerlingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts