dinsdag 6 januari 2015

Wijnrek van pallethout

Grote collectie wijnrekken vind je hier! Wijnrekken tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Bestel wijnrekken online.


Alles voor de keuken bij woonwarenhuis OTTO!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis! Beschrijving Pallethout wijnrek.


Een leuk decoratief stuk wijnrek gemaakt van oude pallet planken, deze planken hebben een soort waterschade opgelopen wat een soort. Gemakkelijk klusje, voorbeeld hoe je van pallets wijnrekken kunt maken die aan de wand hangen. Onder het wijnrek hangen de wijnglazen klaar voor gebruik.


Een wijnrek is het ideale cadeau voor de wijnliefhebber. Elk rek is bijzonder door het gebruik van doorleefd hout en kan volledig aangepast worden naar smaak. Leuk wijnrek van pallethout , eventueel met houders voor wijnglazen.

In twee verschillende maten verkrijgbaar, met of zonder wijnglazenhouders. Mooie robuuste wijnrekken. Pallethouten wijnrek - Pinot blanc is een gaaf, robuust en landelijk wijnrek. Houtshop kwaliteitsmeubels van steigerhout, sloophout en pallethout voor huis en tuin.


In vrijwel alle gevallen gebruiken we pallethout , maar uiteraard is het ook mogelijk (tegen meerprijs) om het wijnrek van bijv. Houten wijnkasten die je zelf kunt maken van steigerhout planken van de sloop. Laat je inspireren door OTTO. De mooiste woontrends en -stijlen!


Modern, rustiek of klassiek. Vele stijlen nu bij OTTO te vinden! Gemaakt uit oude gebruikte pallets die retour komen naar de fabriek. Wij geven ze een tweede leven door.


Wil je een keer een creatief wijnrek maken? Maak dan een wijnrek van pallethout ! Het is een uniek wijnrek die je naar eigen smaak kan afmaken! Vrhlst wijnrekken van pallethout ! Maikku maakt mooie ambachtelijke meubels van hout en staal gratis verzending compleet maatwerk verschillende houtsoorten waaronder eikenhout, sloophout.


Een originele manier om een fles wijn te geven. Dit wijnrek van pallethout hangt mooi in de keuken of bij de eettafel en is uit te breiden naar aantal.

Gratis verzending Vandaag bestel morgen in huis. Wijnkasten en rekken voor wijnflessen, gratis bouwtekeningen voor steigerhout. Leuk rek voor bijvoorbeeld flessen wijn en wijnglazen.


Stoer voor in een landelijke keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts