maandag 5 januari 2015

Elektrische kruik zensy

Elektrische babykruik € 295. Ontwikkeld met Naviva kraamzorg! Bezoek één van onze megastores. Babypark, altijd in de buurt! Bekijk ons aanbod online.

In allerlei kleuren en designs. Voor 23:bestel is morgen thuis! Groot assortiment kruiken met en zonder hoes. Direct uit voorraad leverbaar. Betaal nooit meer teveel.


Zorg dat jouw kindje lekker warm blijft met een kruik. Deze veilige kruik warmt op in slechts minuten en geeft uur lang natuurlijke warmte.

Deze babykruik laadt op in slechts minuten met behulp van de meegeleverde adapter en. Deze werden tijdens het opladen heel erg bol. Weleens van een elektrische babykruik gehoord? In deze blog hebben wij de voordelen voor je op een rijtje gezet! Verzending vanaf €in uur.


Keuze uit verschillende kruiken met zachte fleece hoes. Opladen elektrische kruik in slechts minuten. Veilig en gemakkelijk in gebruik. Info over elektrische kruik. Resultaten van zoekmachines!


Geen geknoei met kokend heet water. Zensy Soft babywarmer Grey. Een veilig en goedgekeurd alternatief voor metalen kruiken. Maar voor iedereen die het nog niet.


Hier vind je onze uitgebreide collectie hippe kruikenzakken voor zowel aluminium en kunststof babykruiken als de elektrische kruik.

Ben je op naar kruik baby? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts