donderdag 13 november 2014

Royal boch boerenbont

Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel. Elke dag een nieuwe aanbieding. Bekijk nú online op Blokker. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 23:bestel is morgen thuis!

Uitzonderlijk en zeer uitgebreid traditioneel basisservies, handbeschilderd. Eén van de zeldzame overgebleven Europese ‘basics’. Exceptional and very extensive traditional basic service, hand-painted. First made over a century ago.


One of the rare remaining European basics. Wij zetten de toppers voor je op een rijtje. Kan met gemak in de vaatwasser, alle delen zijn altijd zo goed als nieuw! Royal Boch Classic Ivory.

Deze tafelservies is traditioneel, handgemaakt en. Betaal nooit meer teveel. Door haar stijl en eenvoud is dit.


Door zijn lange geschiedenis is iedereen wel bekend met de roo groen en blauwe print. Gemaakt van aardewerk en voorzien van het bekende decor. Tijdloos, uniek en onsterfelijk!


Spaar alle items van het Boerenbont servies en bestel vandaag. Het grootste artikel assortiment en dé officiële Boerenbont dealer. Van een kopje tot de nieuwste collectie weckpotten. Uitgebreid ontbijten doe je met bekers en borden van Boerenbont. Info over boerenbont boch.


Resultaten van zoekmachines! Het Boerenbont servies heeft al jaren vele modewisselingen. Voor onderdelen van deze series verwijs ik u graag naar deze mappen op.


Mooi oud Boerenbont schoteltje, met platte rand. Zie de afbeeldingen voor het merkje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts