woensdag 19 november 2014

Jullienesnijder

Betaal nooit meer teveel. Schuif wortelen, komkommers, appels en meer over de. Juliennesnijder voor het in smalle reepjes snijden van bv. Afmetingen x x cm.


Julienne is een snijtechniek voor groente, aardappelen of knollen.

In dit instructiefilmpje snijden we lange, luciferdunne reepjes van een wortel. Komt met een beschermkapje. Dit is nodig want het mesje is erg scherp.


Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Wil je jouw groente perfect snijden? Shop hier de juliennesnijder en vergelijk de collectie van Westwing.


Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Bekijk de categorie keukenbenodigdheden op hema.

En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Op zoek naar Uiensnijder? Bespaar tot wel via kiesproduct.


Ik heb zo’n juliennesnijder van de action voor euro waar je het ook mee kan doen, gaat nog vrij goed hoewel deze me dan wel weer een stukje fijner lijkt. Ook al zit ik vol, ik kan het eindeloos dooreten. Roestvrij staal, geschikt voor de afwasmachine. Meestal worden hiermee vierkante reepjes of staafjes. Spiraal- en juliennesnijder voor groenten-duopack – DailyGrabDeals.


Triangle juliennesnijder - cm. Westmark Quick Spezial juliennesnijder. Uitstekend geschikt voor pasta en groente gerechten. Bezoek onze winkel in Roosendaal of online.


Volop keus in raspen bij CookCo. Vandaag online bestel is morgen al in huis! We helpen iedere kookliefhebber. Tip De juliennesnijder is echt een ‘must have’ in de keuken.


Je maakt hiermee in een handomdraai courgettespaghetti of een salade van komkommerslierten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts