vrijdag 11 januari 2019

Tapwagen verhuur

Compleet evenementen verhuur. Niet alleen tapwagens behoren tot ons assortiment. U kunt ook bij ons terecht voor het inhuren van toiletwagens, koelcontainers, kassa.


De tapwagens worden verhuurt met en zonder afname van bier. Wanneer je bij het verhuurbedrijf fusten afneemt geldt er vaak een bepaalde korting.

Restaurant De Baander in Norg is het juiste adres voor plate’ s, pannenkoeken, uitsmijters, lunch gerechten en Italiaanse ijs coupes. Alles voor u feest of evenement vindt u bij TAPWAGEN. Tapwagen en evenementen verhuur door heel Nederland. Bij ons kunt terecht voor de verhuur van diverse.


Een tapwagen of biercarrousel huren in Frieslan Groningen, Drenthe of Overijssel? Bos Evenementen beschikt over tapwagens. Momenteel zijn wij druk bezig met onze nieuwe website.

Bent u bezig met de organisatie van een evenement of feest? Neem in de tussentijd contact met ons op per telefoon of via onderstaand contactformulier. Nieuw bij ’t Karrewiel is onze tapwagen.


Een keurig nette verkoopwagen met een grote capaciteit die ingezet kan worden voor al uw buiten. We stellen tapwagens ter beschikking voor verhuur , verschillend in formaat. Alle tapwagens zijn voorzien van frigo’s maar een aparte koelcel is ook te.


Gebruiksklaar op een half uur. Zoveel plezier voor zo weinig gel dat moet toch te doen zijn. Welkom bij Party Twente Evenementenverhuur. Een mobiele tapwagen huren voor op uw feest betekent een goede voorziening van zowel alcoholische als niet alcoholische dranken.


Onze tapwagens en tapeilanden worden door ons. De prijzen in onze catalogus zijn incl. Een van onze wagens huren? MovingCool over te nemen en ook hier een uitstekende dienst aan te bieden in het verhuur van.


Verhuring van retro tapwagens.

Gerjan heeft een eigen handelsonderneming en verhuurt al jaren materiaal voor succesvolle. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ook als het wat groter moet is dat geen enkel probleem.


Voor grotere feesten en evenementen verhuren we ook een unieke biercarrousel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts