dinsdag 25 december 2018

Frietzak porselein

Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Compleet metporseleinen zak. Frietzakhouder van verchroomd draadwerk. Info over frietzak porselein. Resultaten van zoekmachines!


Uw persoonlijke boodschap toevoegen.

Voor slechts € kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen. Van het merk CosyTrendy. De puntzak staat leuk op tafel en is handig te gebruiken. De Leukste Kookwinkel van de Benelux. Alle frietzakjes zijn op voorraad.


Papier puntzakken met eigen bedrukking al vanaf stuks. Geschikt voor horeca gebruik. Wil je op een originele wijze je heerlijk knapperige Frietjes presenteren ? In deze friethouder is een porseleinen frietzak inbegrepen.

Knapperige, goudgele frietjes worden voortaan op verrassende. De mooiste horeca decoratiem, ijshoorns en food displays. De ideale blikvangers voor uw winkel of evement om meer klanten aan te trekken.


Kleine frietzak van porselein voor apero gerechtjes, sauzen, mini dessert en meer! Professionals in bedrukte en onbedrukte glazen, bekers en porselein. The Ultimate Gadget Site, hier vind je de nieuwste en leukste gadgets, de mooiste woonaccessoires, keukenapparatuur en nog veel meer! Bekijk Porseleine frietzak snel! De artikelen die getoond worden op de website zijn slechts een selectie uit ons gehele assortiment.


De naam zegt het zelf, de 3. De tipzak in wit karton houdt de frietjes lekker warm en krokant. Eén van de zijkanten kan je naar. Gratis dezelfde dag bezorging in Amsterdam - Ook bezorging in Nederland. Deze pagina toont Action folder aanbiedingen per winkel , met trefwoord frietzak. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst,.


Porselein Lengte product (cm) Afmeting (cm) 12x(ØxH) Afmetingen verpakking in cm. De houder heeft de vorm van een frietzak en beschikt over een brede voet waardoor het geheel stabiel blijft staan. Patatzak Porselein kopen.


RVS houder, ideaal voor het serveren van frites.

Inclusief porseleinen friteszak. Gemiddelde levertijd tot werkdagen. Standaard rekenen wij een scherp verzendtarief van € (exclusief BTW). Orders boven € 25(exclusief BTW) verzenden. Deze frietzak met gekreukeld uiterlijk is perfect om snacks of desserts op een opvallende manier te serveren!


Ook geschikt als bakvormpje voor bijvoorbeeld muffins.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts