vrijdag 2 november 2018

Koppelstuk gasfornuis

Eén van de meest gebruikte apparaten uit je keuken is het gasfornuis. Vrijwel dagelijks maak je hier gebruik van, maar hoe sluit je deze goed aan? Indesit ITMH 5AG Gasfornuis - Duration: 1:21. Nu blijkt, na controle met zeepsop, dat de aansluiting van dat koppel naar gasfornuis lekt.


Ik zie binnen in het koppelstuk ook niks van een rubber ringetje,. Nieuw gasfornuis gekocht.

En anders kun je beter even met het betreffende apparaat naar een vakman toegaan, en er het juiste koppelstuk er aan laten zetten. De gasslang heeft de standaard Nederlandse maat m24. Wilt u (zelf) uw inbouw gasfornuis aansluiten?


Bekijk snel hoe u veilig de flexibele gasslang op de gaskookplaat aansluit! Deskundig advies en snelle levering. Vorige week woensdag gasfornuis binnen gekomen. Bestellen, levering, afspraak was zoals het hoort.


Ik kreeg de koppelstuk ken kosten 7. Je hebt een koppelstuk nodig.

Je koopt een gasfornuis en kan niet eens gebruiken want het aansluiten wil niet ik MOET nu tot maandag wachten om een tussenstuk. Is dit normaal voor een gaskookplaat? Bestel je Ikea Fornuis onderdelen onderdelen en accessoires nu eenvoudig online bij Fiyo. Deze gasslang kan worden toegepast tussen de gasleiding en je gasapparaat, zoals bijvoorbeeld een gasfornuis.


Handleidingen van M-System kunt u hier gratis en eenvoudig downloaden. Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Alles wat je nodig hebt om een gasfornuis aan te sluiten. Vond je deze review nuttig? Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online!


Gasslang past niet op fornuis, daarom koppelstuk nodig. Dit in huis, alsook een gasslang en teflontape,. Beko is een wereldwijd merk voor huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica dat een breed assortiment biedt om optimaal gebruik te maken van de ruimte in jouw huis. Deze maand komt een nieuwe keuken met gasfornuis. Aansluitset gasfornuis en gaskooplaat RVS slang 100cm, koppelstuk en tape.


Enorm handig systeem met vlam ontsteking. Vriendelijk door mensen gebracht. Bij De Kampeermarkt hebben wij veel losse onderdelen voor het uitbreiden en herstellen van de gas installatie.


Ik heb dus een nieuw gasfornuis gekocht,.

Ook hebben wij gasslangen en drukregelaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts