vrijdag 12 januari 2018

Ras el hanout tajine

Bekijk het volledige assortiment. Koekenpannen, braadpannen en meer. Shop messen bij Cookco. Koksmessen, messenblokken en meer. Tajines : de Noord-Afrikaanse keuken bij jou thuis.

Alleen de beste kwaliteit. Vergelijk prijzen op Vergelijk. Hier vind je een overheerlijk Libelle recept voor Tajine met kip. Couscous met kipfilet, courgette, winterpeen, tomaten en peterslie uit de tajine.


In deze eerste aflevering staat ras el hanout centraal. Superlekker recept voor Marrokkaanse kip met ras el hanout , abrikozen en pruimen uit de oven. Je zou dit recept ook heel goed in een tajine kunnen maken.


Bak de uien, knoflook en ras el hanout met een beetje olie op laag vuur circa minuten.

Om eerlijk te zijn was dit mijn eerste ervaring met de tajine maar ook met de ras el hanout. En wauw, ik ben verkocht. Wat een heerlijke smaken!


Voor de marinade uit dit gerecht maakte ik gebruik van de Verstegen Pure Specerijen Mengeling Ras el Hanout. Dit is een Marokkaans specerijenmengsel wat letterlijk. Maak bijvoorbeeld een kruidige kiptajine met courgette en ras el hanout. Gratis verzending vanaf € 30! Een stoofgerecht in de tajine met veel verse groenten en ei, gepocheerd in de saus.


De ras el hanout , koriander en bulgur kocht ik bij de Turkse winkel. Maal de kardemom en kruidnagel in een vijzel en meng met deoverige ingrediënten voor de ras el hanout. Na een keer experimenteren deel ik nu dit recept Noord-Afrikaanse Tajine met kip met jullie.


De kip heb ik gekruid met Ras el Hanout kruiden. Deze Marokkaanse kip tajine met pruimen en abrikozen is gemaakt in de Tajine. Try using the classic Moroccan spice mix of Ras El Hanout in these Moroccan recipes. Add it to spice rubs, marinades, soups and other recipes.


Vis is lekker, en heel gezond. Met dit recept voor tajine met gamba.

Schenk er de vleesbouillon over, sluit de tajine en laat het gerecht circa uur stoven. Vandaag een recept voor tajine met kip en gekonfijte citroen van Nadia en Merijn. Voeg dan de uitgelekte pruimen,.


Meng het gemberpoeder met het komijnpoeder, de ras el hanout en saffraandraadjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts