dinsdag 28 november 2017

Bosch wasmachine garantie registreren

Met Bosch kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij aanschaf van een Bosch apparaat krijg je jaar fabrieksgarantie. Lees alles over de garantie opties. Professioneel Bosch elektrisch.


Lithium-Ion-accu of -oplaadapparaat binnen vier weken na de aankoop online registreren. De looptijd voor garantie resp.

Bij Bosch krijgt u twee jaar garantie op. Hiervoor hoeft u zich alleen op MyBosch aan te melden en uw gereedschap binnen weken na aankoop te registreren. Garantie registreren voor wasmachine motor. Info over bosch wasmachine garantie. Resultaten van zoekmachines!


Wasmachines en droogautomaten. Tot € 10- retour op deelnemende Bosch wasmachines ;. Waarom zou je jouw Bosch huishoudapparaat registreren bij MyBosch?

Ik wil mijn wasmachie registreren om in aanmerking te komen. Gelieve het Bosch extranet voor dealers te gebruiken om u aan te melden. Verleng de garantie voor elektrisch gereedschap.


Om jarenlang zorgeloos van jouw Siemens wasmachine te kunnen. Registreer uw producten en krijg jaar garantie ! Je hebt recht op deze garantie wanneer je een garantiekaart. Het registreren van uw nieuwe Bosch wasmachine met EcoSilence Drive motor en het online activeren van uw garantie is gratis,. Dit wil dus zeggen dat je sowieso jaar garantie hebt op je wasmachine.


Dit is alleen niet heel erg lang. Nu zijn fabrikanten zoals Siemens en Bosch tegenwoordig zo. Tegenwoordig geven redelijk wat merken zoals Bosch en Siemens jaar garantie op de motor van wasmachines. Dit houd in dat als er binnen de jaar dat je de wasmachine hebt de motor kapot gaat je een nieuwe krijgt van Bosch en Siemens. De Inverter-motor van AEG is in veel opzichten bijzonder.


De motor zorgt voor de beste prestaties en doet zijn werk in alle stilte. Een Bosch wasmachine geeft vertrouwen en zeker als hij bij De Zwaan gekocht is. Let wel: elk apparaat moet je afzonderlijk registreren.


Er is een probleem met mijn Bosch gereedschap, wat nu?

Op ons serviceplatform MyBosch kunt u bovendien de garantie van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts