dinsdag 12 september 2017

Kaarsen graveren

Vind jouw kaars in onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Jij bepaalt waar en wanneer. Ook als we het thuis ophalen. Bekijk De Beste Aanbieding! Altijd De Laagste Prijzen.

Een bos bloemen geven we graag cadeau, maar wat is een bos bloemen zonder een vaas? Kaarsen -cadeau de site gespecialiseerd in het verkopen van handgemaakte kaarsen. Vaas graveren met naam, tekst, of afbeelding. Een vaas graveer je bij Kadohuis.


Laat mooie kaarsen bedrukken met foto en tekst. De meerprijs hiervoor bedraagt € per karakter met een minimumprijs van € 50. Uw adres voor mooie handgemaakte kaarsen.


Handige Zippo flexneck kaarsenaansteker. Deze Zippo mini MPL kaars aansteker werkt op butaangas en wordt geleverd met jaar garantie!

Glazen graveren met naam, logo of tekst? Wij graveren glazen binnen werkdag en zijn goedkoop. De glazen graveren wij met de beste kwaliteit. Grote collectie luxe aanstekers. Bestel een aansteker nu eenvoudig online!


Gratis verzending vanaf € 30! Het glazen windlicht Verona is inclusief steentjes, kaars en leisteen. Laat een windlicht graveren met een persoonlijke tekst. Kaars met gegraveerde kaarsenring. Gravering op het glas en op de.


Op zoek naar een speciale kaars of geurkaars voor u zelf of als cadeau? Koop uw kaarsen direct bij de Nederlandse producent. Laat prachtige glazen graveren met uw naam of tekst. Diverse glazen, ook als set te bestellen. Exclusief en persoonlijk cadeau!


Glas of glazen graveren ? Gegraveerde glazen zijn altijd een origineel cadeau.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts