donderdag 16 februari 2017

Plastic shotjes glazen

Betaal nooit meer teveel. Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder. Gratis verzending vanaf €30! Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Wil je shotglaasjes voor een feestje kopen?

Dan zijn er ook glazensets met een presenteerblad om de shotjes uit te delen. Plastic shotglazen voor Shotjes. Op de bank, in de kroeg, tijdens een evenement. Er is altijd wel een goed moment te vinden!


Serveer in PS shotglazen. Toon als lijst Sorteer op Horeca Select Beker automaat wit 150cc 1stuks Exclusief bij Makro. Wegwerp plastic borrelglaasjes, shotglaasjes.


Wij hebben diverse shotglazen van plastic of van glas.

Met dit schedelvormige shotglas geef je een extra ervaring aan het drinken van shotjes. Transparante plastic glazen met een inhoud van ongeveer liter. Gekleurde ijscoupe glazen van plastic groen. Party shotje glas aan ketting verschillende kleuren. Zowel hard als zacht plastic borrelglaasjes kopen tegen de laagste.


Hard glazen shotglaasjes voor een efficiente. Het nuttigen van shotjes wordt steeds. Shotglaasjes worden steeds populairder. Dat komt vanwege de toenemende populariteit van samen een shotje doen. Wij voeren dan ook een zeer ruim assortiment aan.


Shop originele glazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Set van vier herbruikbare shotglazen gemaakt van plastic. En ga jij voor transparant glas of kies je voor een kleurtje? Shotjes zien er leuk uit, smaken lekker en zijn makkelijk te maken. Ook dan zitten er glazen speciaal voor jou in ons assortiment borrelglazen.


Borrelglas plastic wegwerp. Set met disposable plastic borrelglazen met een inhoud van liter. Zoekt u plastic of glazen potten?

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten glazen potten en plastic potjes die u kunt gebruiken voor uw bedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts