donderdag 15 december 2016

Kleine stoomkoker

Koken met een stoomkoker heeft vele voordelen,. Bij een stoomkoker wordt een kleine hoeveelheid water verhit waardoor stoom ontstaat,. Deze compacte rijstkoker met een inhoud van 0. Kook perfecte rijst met de kleine rijstkoker en stoomkoker van Crock-Pot. Deze veelzijdige rijstkoker is ideaal voor kleine gezinnen.


Met de bijgeleverde stoomschaal haalt u het beste uit uw groenten en de automatische warmhoudfunctie zorgt dat de ingrediënten nooit te lang worden gekookt: het eten wacht tot u klaar bent om te eten.

Gestoomde rijst heeft mijn voorkeur. In de handel zijn prachtige stoompannen verkrijgbaar. Info over kleine rijstkoker. Resultaten van zoekmachines! Met de Russell Hobbs stoomkoker met stoomschalen met een totale inhoud van liter, vulopeningen en waterindicatie kookt u gezond en gemakkelijk.


Inclusief handige maatbeker en lepel. Dit is echt letterlijk te nemen. Ok, de stoomkokers voor het allereerste papje zijn superhandig want ze ontdooien, stomen, verwarmen en mixen het vlees en de groenten van de allerkleinsten, maar net als bij de flesjes heb je al gauw het probleem dat het stoompotje te klein wordt.


Eenvoudig lekker eten bereiden.

Een stoomkoker gebruik je om eenvoudig je vis, vlees, groenten, aardappelen gaar te stomen. Meestal bestaat een stoomkoker uit meerdere stapelbare schalen waarop je verschillende voedingswaren legt. Door het compacte ontwerp komt deze stoomkoker ook in kleine keukens goed tot zijn recht.


De WMF KITCHENMINIS Vitalis E Steamer heeft twee lagen van liter,. Ondanks het relatief kleine formaat van 0. Perfecte rijstkoker voor sushi rijst. Vele aanbiedingen bij bol. Stoomkokers koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis Kies je bezorgdag.


Ultracompacte en praktische schalen die gemakkelijk op te bergen zijn. Tijd winnen is zeer belangrijk voor drukbezette, jonge ouders. Hij heeft een inhoud van liter, drie schalen van liter en een warmhoudfunctie.


Vraag gratis advies aan onze experts in Bakken. Zo zijn er kleine apparaten in de handel die slechts 3Watt gebruiken. Vind stoomkoker op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Kleine schouw voor evacuatie van de dampen. Win kostbare tijd in de keuken dankzij deze stoomkoker mixer van Philips AVENT. Je kleine schat zal overgelukkig zijn met deze extra moment met jou!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts