maandag 2 mei 2016

Koperen helmkit

Vind koperen helm op Marktplaats. Koperen helm kit Koperen helmkit. Euro, doe een goed bod en hij is van jou. Voor iedereen een voordeel. Deze koperen helmkit met messing voet en porseleinen handvatten heeft aan weerszijden een leeuwenkop bij het scharnier.


De porseleinen handvatten zijn wit met.

Mooie zware oude brocante rood koperen kolenbak met handvat en oor, ook wel helmkit genoemd. Te zien dat ie gebruikt is, maar in goede staat. Oude koperen kolen- Helmkit. Werd vroeger gebruikt om hout of kolen voor de kachel in te bewaren. De grotere voorraad lag in de schuur of in het kolenhok.


De verzendkosten zijn specifiek per product. Er wordt na uw bestelling contact met u opgenomen. Gietijzeren kooltjes strijkijzer (rond handvat) Verder lezen.


Luxe variant van de kolenkit 1) Bus voor kolen 2) Helmkit 3) Huisraad 4) Kit 5) Koffiebak 6).

Mis het koperen schepje om de het antraciet in de vuur te verdelen. Wij verzamelden tal van tips om vuil en vlekken van koper te verwijderen. Daarnaast leggen we uit hoe je je koperen spullen mooi laat glanzen. Afmetingen: diameter 1cm.


Ben je verzamelaar van antiek of curiosa? Hier krijg je informatie over verzamelen zoals. De kleine is 15cm hoog, doorsnee 11cm. Hallo, kan ik ook koperen helmkit en andere koperen potjes bij jullie kwijt.


En is het ook nog wat waard. Interesse in dit artikel? Met Delfs-blauw handvaten. Te Koop oude grammofoon platen en kleine singeltjes, Nederlands Duits en Engels. Originele koperen helmkit.


Groen glazen servies, incl. Een winkel met een uitgebreid assortiment aan antiquiteiten van zilver, crystal, koper , zink,. Kopen en verkopen op Aanbodpagina.


Helaas zijn er altijd mensen die het verpesten. Below are some of the previous lots offered by dewarejohannes on.

Easily share your publications and get. Rood koperen turfkist met.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts