vrijdag 29 januari 2016

Glaskunst vazen

Grote en unieke collectie glaskunst vazen. Bestel hier of bezoek onze showroom. Wilt u uw keuze laten bezorgen? Zowel in de winkelstraat als online is Blokker úw huishoudwinkel.


Glaskunst vazen en glaskunst schalen van unieke schoonheid.

Glazen vazen en glazen schalen, betaalbare design glaskunst. Art Unica glaskunst direct leverbaar! Vazen met motief, Boheems Kristal, ca. Het is ons favoriete product.


Een groot deel van het assortiment staat online! Vaas drie kleuren, cm. Veelal kleurrijke glaskunst in abstracte vormgeving toegepast in objecten, vazen en schalen o.

Gratis verzending vanaf €30! Shop originele vazen , nu nóg goedkoper tijdens de zomersale op Made. Groothandel voor glaskunst ;handgemaakt en mondgeblazen glasobjecten zoals glazen vazen ,schalen en beelden van uiteenlopende glasontwerpers. Deze kleurrijke glaskunst is ontworpen en gemaakt door toppers op het gebied van glassculpturen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Bekijk onze uitgebreide collectie Vazen. Voor ieder interieur een passende glazen vaas of schaal van glas. Glas is een bijzonder geschikt materiaal voor het maken van transparante en tijdloze kunst. Grote maar ook kleine objecten als vazen , schalen en awards die.


Loranto artistic handmade glass staat voor een uitgebreide collectie aan glazen vazen en schalen e. Artdecowebwinkel biedt vazen en schalen in glas, tin en keramiek aan. Mooie handwerkproducten waar zorg aan is bestee met een unieke uitstraling. Uniek en origineel design, deze zomer nóg betaalbaarder.


Alles uit eigen Voorraad. In onze pop up store te ootmarsum te vinden met alle glaskunst objecten en glas verlichting.

Atlantis kristal vaasje op Topazio. Van vazen en schalen tot gedetailleerde kunstwerken, wij bieden u de mogelijkheid zich met onze glaskunst te onderscheiden. Creativity is allowing yourself to make mistakes. Art is knowing which ones to keep.


Er zijn diverse sets met korting voor consistentie in uw woonaccessoires. Zweeds kristal van Vas Vitreum. Groene glaskunst design vaas met gepolijst pontil merk naar het design van de bekende nederlandse ontwerper floris meydam.


Eratini staat voor Grieks glasdesign van glaskunstenares Efrosini, fusing glas in schalen, vazen , (gedenk-)objecten en urnen, in geliefd kleurgebruik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts