woensdag 1 juli 2015

Pasfoto maken gemeentehuis spijkenisse

Kijk hier voor diverse vacatures! U vindt ons naast het gemeentehuis van spijkenisse. In het voormalige TPG postkantoor, aan de Marrewijklaan. Wij maken uw pasfoto , snel en voor.


Een recente kleurenpasfoto.

Let op, het mag niet dezelfde pasfoto zijn die al is gebruikt op uw vorige reisdocument(en). U kunt een pasfoto laten maken bij een. Fotocabine in het gemeentehuis.


Hier kunt u tegen betaling zelf pasfoto ’s maken voor uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Bij Fotografie Bas van der Wel is een pasfoto een mini portret. Als vakfotograaf maken we een perfect belichte pasfoto die uiteraard aan de strenge voorwaarden van de.


Aanvragers van een paspoort kunnen binnenkort bij de balie in het gemeentehuis een pasfoto laten maken. Ze hoeven dan niet meer eerst naar een foto.

Info over pasfoto maken in spijkenisse. Resultaten van zoekmachines! In een paar stappen maak je je perfecte. Pasfoto maken Spijkenisse op Telefoonboek. Openingstijden en het maken van een afspraak bij gemeentehuis Nissewaard.


U kan het gemeentehuis bezoeken in Spijkenisse en informatie inwinnen bij de bali van het. Je kunt hier snel en eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de laatste, wettelijk gestelde richtlijnen voor al jouw officiële documenten. Maak nu zelf je officiële digitale pasfoto voor je paspoort, rijbewijs of ieder andere identiteitskaart.


Maak een digitale pasfoto met je eigen camera. Omdat het maken van een goede profielfoto tijd kost kunt u het beste vooraf een afspraak maken met de fotograaf. Snel en gegarandeerd goedgekeurd! Hoeveel kosten mijn pasfoto ’s ? De kosten zijn inclusief. Dé pasfoto service tegenover het gemeentehuis van spijkenisse ! We verkopen ook toner en printer- cartridges.


Voor zaken zoals paspoort, rijbewijs, verhuizen etc. Wij kunnen alle formaten pasfoto ’s leveren.

Ook deze zijn direct klaar, en een afspraak maken is niet nodig. Gegarandeerd goedgekeurd! Rotterdampas of studentenkaart houders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts