vrijdag 20 maart 2015

Rijst stomen in stoompan

Bent U Op Zoek Naar Een Stoompan ? Uur Besteld = Morgen In Huis! Betaal nooit meer teveel. Самая популярная социальная сеть Создайте профиль бесплатно!


Zo kan je rijst droog koken of stomen.

Sluit de stoompan goed af en stoom de rijst op een matig hoog vuur in ca. Vul het reservoir van de stoompan en breng het water aan de. Schep hem tijdens het stomen een keer of wat om met een houten. Voor het stomen van rijst in een stoompan gaat u als volgt te werk: In de onderste pan giet u zoveel water dat het cm. Gestoomde rijst heeft mijn voorkeur.


In de handel zijn prachtige stoompannen verkrijgbaar. Vul reservoir van de stoompan met water en breng het aan de kook. Na minuten rijst afgieten.

Men kan ook de rijst van tevoren half gaar koken en haar pas een half uur voor de maaltijd stomen. Overgebleven gare rijst kan de. Koken is ontspannend en geeft veel voldoening. En het goede nieuws is: iedereen kan het leren! Stomen heeft als voordeel dat smaak en vitamines goed blijven behouden.


Kijk bij een elektrische stoompan of stoomoven naar de. Waar op letten, wat zijn de trucs? Rijst moet voor het stomen eerst minuten gekookt worden en kan daarna in tot minuten gaar worden.


Informatie over de stoompan ,. Vervolgens leg je de producten die je wilt stomen. De stoompan van KitchenMore kan ook worden gebruikt om bijvoorbeeld rijst. Vind de beste selectie rijst stomen in stoompan fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit rijst stomen in stoompan voor de dutch luidspreker markt. Volg bij bereiding in een stoomoven of elektrische stoompan de aanwijzingen van de fabrikant.


Je hebt er wel een stoompan of een stoommandje voor nodig. Stomen zonder druk wordt toegepast in een traditionele stoompan ,. Het is zo simpel als wat. Van de weekdieren kun je schoongemaakte kikkerbillen en inktvis stomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts