donderdag 28 december 2017

Raamhangers van glas

Op Zoek raamhangers van glas ? Krijg je antwoord nu op Ask. Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Originele glazen raamhangers of bijzondere tuin hangers.


Info over raamhangers van glas.

Resultaten van zoekmachines! En je houdt er een prachtige creatie aan over. Raamhanger uitgevoerd in glas in lood van bestaande kleuren glas. Door het invallend licht ontstaat er een fraai kleurenspel.


Bekijk hier alle werken van Jos Siero. Prachtige raamhangers in glas in loo Tiffany. Gedetailleerde panelen en hangers, wereldwijde verzending.


Laat uw eigen raam ontwerpen en vervaardigen in glas naar uw.

Meestal plaatsen wij deze in een metalen frame voor de stevigheid. Ook de losse lampenkappen op de website zijn bedoeld als hanglamp. U kunt zelf een ophanging naar wens. Het lijfje is gemaakt van knikkers. De vlinder is in elke kleur te bestellen.


Unieke raamhangers van glas in lood. Het gesneden glas is zorgvuldig op stevig draad gesoldeer waarbij de achtergrond open gelaten is. De raamhanger oogt hierdoor. Hebt u al een beeld van hoe uw glasobject moet worden? Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Atelier Domstad is een glas -in-lood en glasatelier, met als kernactiviteiten het maken, en restaureren van glas in loo. Met glas in lood creert u een unieke sfeer! Glas -in-lood raamhangers. Voor zowel glas in lood ramen, deuren, voorzetramen en raamhangers van glas in lood kunt u bij ons terecht.


Vlinder groen-blauw, raamhanger (suncatcher). Land van herkomst Balie, Afmetingen: Lengte ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts